Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Noordwijk

Buffetten

De aloude cateringhit zijn en blijven onze lopende buffetten. En dat is niet zo vreemd. De buffetten in ons assortiment zijn namelijk voor elk wat wils en passend bij iedere gelegenheid. Your Choice Catering Noordwijk maakt het mogelijk dat iedereen zelf kan bepalen wat u eet, wanneer u eet en hoeveel u eet. Warme gerechten, koude of een combinatie daarvan, bij een buffet kan het allemaal. Bovendien is een buffet te vinden bij elk budget, ongeacht hoe groot of hoe klein dat is. En wilt u iets anders dan wat u hier ziet? Geen enkel probleem, wij overleggen graag met u over uw wensen!

Buffetten - ons assortiment

Onze buffetkeuzes voor u op een rijtje gezet:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Noordwijk stelt uw wensen centraal. De personal touch ziet u bij ons in alles terug, ook in onze buffetten. U bepaalt zelf wat u wilt en hoe u geserveerd wilt hebben. Vis, vlees, groente, brood, aardappelgratin, u kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u klaar. Wat u ook kiest, onze buffetten zijn altijd van optimale kwaliteit, ook onze low budget categorie. Wij zijn blij met onze enthousiaste en vakkundige medewerkers die er elke keer opnieuw in slagen om een buffet te maken waar iedereen zijn vingers bij aflikt. Bovendien zijn zij in staat om de gerechten zodanig op te dienen dat het resultaat er zonder meer wezen mag!

Buffetten - meer kwaliteit tegen een laag tarief

De ingrediënten die wij gebruiken voor onze buffetten zijn uitsluitend van topkwaliteit. En toch lukt het ons om u een laag tarief te berekenen. Dat heeft voor een groot deel te maken met het grote, landelijke netwerk waarover wij beschikken. We hebben goede contacten met collega's en leveranciers die ervoor zorgen dat wij eersteklas spullen kunnen aanbieden tegen een uiterst concurrerende prijs. En dat is in deze dure tijden toch goed nieuws, nietwaar?

Buffetten - helder en transparant

Verrassingen op culinair en op stylinggebied mag u van ons wel verwachten. Waar wij niet van houden zijn onaangename verrassingen als het om de kosten gaat. Vandaar dat wij u nooit confronteren met onverwacht hoge facturen. Alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn daarom inclusief BTW, schoonmaakkosten en serviesgoed.

Meer weten over onze buffetmogelijkheden? Of wilt u een gratis prijsopgave? Bel ons dan vandaag nog en wij vertellen u er alles over.