Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Noordwijk - Walking dinner

Met het walking dinner heeft Your Choice Catering Noordwijk een geweldig nieuw cateringconcept in huis gehaald. Een walking dinner is een combinatie van een volwaardig diner en een lopend buffet. Al doet dat laatste geen recht aan de inhoud van het walking dinner. Hoe het werkt, leggen we u graag hier uit!

Walking dinner - de drie arrangementen

Een walking dinner mag u niet verwarren met een lopend buffet, want dat is het helemaal niet. Het eten wordt namelijk niet in buffetvorm opgediend, maar per persoon op handige bordjes uitgeserveerd en naar u toe gebracht.
Het walking dinner is in betrekkelijk korte tijd zer populair geworden omdat het de gast de nodige bewegingsvrijheid geeft, terwijl er toch heerlijk gedineerd kan worden intussen. Hieronder geven we u een impressie van de drie walking dinner arrangementen die we voor u geselecteerd hebben.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - lekker eten in een ongedwongen sfeer

Your Choice Catering Noordwijk past het walking dinner volledig aan uw wensen en aan uw budget aan. De gerechten worden persoonlijk overhandigd op borden waarbij bestek nagenoeg overbodig is. Terwijl u rondloopt en praat met wie u wilt, geniet u van culinaire hoogstandjes die door onze chef met liefde zijn worden bereid. Onze ervaring leert dat ongeveer acht van deze gerechten voldoende body hebben om niet alleen iedereen te laten proeven van alles dat er voorbij komt, maar ook met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Walking dinner - voor elk wat wils

Een walking dinner biedt voor elk wat wils. Het genot van een echt diner in combinatie met de voordelen van een staande receptie. U hoeft niet perse te blijven zitten aan een tafel, maar u gaat en staat waar u wilt terwijl u eet. Briljant bedacht, nietwaar? Onze cateringmensen zorgen ervoor dat alles soepel en vlotjes verloopt. De gangen worden warm uitgeserveerd en op professionele wijze opgemaakt. Onze kok kan zelfs, als dat nodig is, een completen keuken meenemen. In ons contact met u bespreken we alle ins en outs die van toepassing zijn op uw walking dinner. De inhoud, de groep gasten, de hoeveelheid gangen, alles komt aan de orde. U krijgt een walking dinner waar uw gasten hun vingers bij aflikken, dat kunnen we u alvast beloven!

Walking dinner - speciaal drankenarrangement

Een walking dinner is pas echt af met een lekker drankje erbij. We kunnen u daartoe momenteel zelfs een speciale actieprijs aanbieden voor ons Onbeperkt Hollands assortiment. Voor slechts € 7,50 per persoon, all-inclusive, genieten u en uw gasten drie uur onbeperkt van dat arrangement. U kunt daarbij ook gebruik maken van onze materialen zoals een tapinstallatie en onze glazen. Bel of mail ons voor meer informatie. Wij lichten u graag in!

Wat zijn de kosten van een walking dinner?

Wat een walking dinner kost, bepaalt u eigenlijk zelf. Afhankelijk van samenstelling, het aantal gangen en het drankenassortiment dat u kiest, kost een gemiddeld walking dinner € 30,00 per persoon. Maar dat is slechts een gemiddelde. Voor een precieze prijsopgave kunt u ons altijd bellen of mailen, het verplicht u verder nergens toe.

Bel ons gratis op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!