Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Noordwijk - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Noordwijk heeft verstand van lekker eten en ook natuurlijk van een glas goede wijn. Onze sommeliers kunnen u bij ieder catering arrangement de juiste wijn adviseren. Wilt u eens een wijnproeverij organiseren als onderdeel van een bedrijfsuitje of een familiedag? Ook dat kunnen we bij Your Choice Catering Noordwijk voor u regelen. Tijdens uw feest of event kennismaken met topwijnen, dat is toch de kers op de taart?

Passie voor wijn

Your Choice Catering Noordwijk organiseert een wijnproeverij niet als op zichzelf staand event. We beschikken namelijk niet over een eigen wijnassortiment, vandaar dat wij een wijnproeverij alleen kunnen aanbieden als deel van een van onze cateringconcepten. Heeft u een jubileum of een personeelsdag? Dan is een wijnproeverij een mooie aanvulling op de festiviteiten. Your Choice Catering Noordwijk kan een wijnproeverij aanbevelen bij bijvoorbeeld een familiefeest, een private dinner of een teamevent met uw medewerkers en collega's. Wilt u weten wat wij op dit vlak voor u kunnen doen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U bent tot niets verplicht!

Wijn en een hapje - de beste combinaties

Your Choice Catering Noordwijk komt u graag tegemoet als het gaat om de ideale combinatie van wijn en spijs. Zo hebben we alvast drie, in onze ogen, perfecte arrangementen samengesteld die passen bij uw wijnproeverij. Uiteraard mag u hiervan afwijken als u andere wensen heeft! We overleggen graag samen met u over eventuele aanpassingen, ook voor wat betreft uw budget.
De 3 zorgvuldig door ons samengestelde wijn- en spijsassortimenten ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijn uit elke windstreek

Your Choice Catering Noordwijk laat haar sommelier wijnen voor u uitkiezen die behalve uit de bekende wijngebieden in Frankrijk, Duitsland en Spanje, ook uit landen als Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika komen. Zo kunnen we u een compleet assortiment wijnen aanbieden, bestaande uit tien verschillende soorten. Voor de wijnproeverij moet u rekenen op een drie uur durend event, waarbij ons team u natuurlijk ook kan voorzien van de meest smakelijke hapjes.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijn, fingerfood, tapas, kaas

Bij Your Choice Catering Noordwijk houden we van het goede leven, net als u. Wat te denken bijvoorbeeld van een wijnproeverij vergezeld van een tapastableau of een kaasassortiment waar u helemaal blij van wordt? Wijn, kaas en hartige hapjes zijn altijd de beste ingrediënten voor een sociale happening dat bij iedereen nog lang in het geheugen gegrift zal zijn. Juist vanwege het sociale karakter dat van de wijnproeverij, organiseren we deze het liefste voor een iets groter gezelschap. Mogen wij u verwennen met een wijnproeverij? Neem contact met ons op en we zien elkaar snel!