Facebook    Twitter
Your Choice Catering Noordwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Voorstraat 327
2201 JA Noordwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Noordwijk - Entertainment

Your Choice Catering Noordwijk ziet het organiseren van een feest als een concept waarbij elk onderdeel moet kloppen. Wij zorgen voor lekker eten, de nodige drankjes, de sfeervolle partystyling, de materialen en dus ook voor het geschikte entertainment.
Wat u zich daaronder moet voorstellen, kunt u op deze pagina zien. En als u vragen heeft over wat dan ook, laat het ons weten. Wij nemen alle tijd voor u!

Entertainment - muziek, live of een DJ

Your Choice Catering Noordwijk maakt heel veel werk van het entertainment voor uw evenement. Zonder muziek is geen enkel feest compleet. Zangers, live bands, DJ's, animatie, cabaret, u noemt het maar op en wij kunnen het leveren. Voor uw teamevent of uw kinderfeestje bedenken en regelen wij activiteiten van allerlei aard. Heeft u springkussens nodig? Een goochelaar of een clown? Zelfs een echte stormbaan is voor ons geen probleem.

Entertainment -met persoonlijke aandacht

Ons bedrijf heeft dienstverlening in het DNA zitten en persoonlijke aandacht is bij ons speerpunt. Dat betekent dat wij iedere opdracht als een nieuwe uitdaging zien en als volstrekt uniek benaderen. Wij vliegen nooit op de automatische piloot en toch zijn we professioneel en geroutineerd. U krijgt de behandeling die u toekomt, ongeacht hoe groot of hoe klein uw feest ook is. Elk onderdeel van uw feest of uw zakelijke event heeft voor ons prioriteit, dat geldt in het bijzonder voor het entertainment. Met goede muziek en amusement krijgt uw feest namelijk extra cachet en dat is wat het verschil maakt tussen een leuk feest en een spetterend feest waar iedereen nog lang met plezier aan terugdenkt!

Met Your Choice Noordwijk entertainment van kwaliteit

Meer entertainment van kwaliteit, dat maakt ons anders maakt dan andere catering- en stylingbedrijven. De goede reputatie die wij inmiddels hebben opgebouwd, gooien wij natuurlijk niet graag overboord. Vandaar dat wij ons uiterste best doen om het allerbeste entertainment te regelen voor onze klanten. Uw wensen zijn de uitgangspunten bij de manier waarop we invulling geven aan uw opdracht. Een weergaloos huwelijksfeest? Een actief teamuitje? De catering voor uw bedrijf? Met hart en ziel staan we u bij al deze heuglijke gelegenheden terzijde. Het maakt daarbij voor ons niets uit hoe lang uw gastenlijst is en hoe groot uw budget.

Bij ons bent u van harte welkom als u ons wilt benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave of als u meer informatie wilt. U bent verder nergens toe verplicht, dus waarom nog wachten?

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.